Naša vizija marketinga i internet oglašavanja

"Ako nisi prvi, onda si zadnji..." naš je moto u poslovanju.
Želja nam je omogućiti našim klijentima i njihovim korisnicima najbolja rješenja na području interneta putem smislenog i ciljanog oglašavanja.
Vjerujemo da ćemo, koristeći kreativne ideje potpomognute vrhunskim tehničkim rješenjima, ispuniti svoje vizije i Vaša poslovna očekivanja.
Naša usluga online marketinga uključuje korištenje sveobuhvatne i sistematske strategije koja počinje idejnim rješenjem i planiranjem promotivne kampanje. 

Naša vizija marketinga

Naše prednosti

Predani smo korištenju najboljih alata za SEO i oglašavanje i zadržavanju na vrhu najnovijih inovacija u digitalnom marketingu.

Naša vizija marketinga i internet oglašavanja

SEO konzulatacije

Pomoći ćemo vam definirati SEO ciljeve i razviti realnu strategiju rasta koristeći najmodernije alate za onsite i offsite SEO optimizaciju stranice.

Sadržaj je ključan

Uz vašu pomoć naš tim kreativaca, dizajnera i programera radi na stvaranju kreativnih i zanimljivih sadržaja i kampanja za SEO i oglašavanje.

Istraživanje ključnih riječi

Ključne riječ, istraživanje tržišta i konkurencije pomažu u SEO strategiji i omogućuju nam da pružimo realistične projekcije rasta i troškova oglašavanja.
32+
zadovoljnih klijenata
10+
godina iskustva
23+
TOP pozicija
156+
uspješnih projekata

Naša vizija marketinga i internet oglašavanja

Priča o MG Digital Marketingu

Uživamo u prilagođavanju naših strategija kako bismo svakom klijentu ponudili najbolja rješenja koja zahtjeva njihova industrija.

2015

Kratka povijest
Naš tim se polako okuplja i počinje raditi na nekoliko nezavisnih i samostalnih projekata kao test faza naših realnih mogućnosti.

2016

Nešto veliko se kuha
Nakon nekoliko uspješno odrađenih projekata, naš tim zaključuje da je vrijeme za ozbiljniji razvoj i pružanje profesionalnnih usluga.

2017

Posao se širi na inozemstvo
Naša vizija marketinga i online oglašavanja oduševila je i naše partnere u inozemstvu pa smo počeli surađivati kao Freelancer tim i na stranom tržištu.

2018

Očekivano izvrsni rezultati
Budući da smo razvili nesvakidašnji pristup online oglašavanju i SEO tehnikama, rezultati koje smo postigli bili su oečlkivani, a zadovoljstvo naših klijenata neizrecivo.

2019

Ekspanzija i rast
Službeno smo započeli s radom kao marketinška agencija, naš tim je narastao, a dosadašnji klijenti poklonili su nam svoje povjerenje i dalje uz nekoliko novih projekata.
Što klijenti kažu o nama

Naši klijenti i njihovi rezultati najbolji su dokaz da naša metodologija rada funkcionira. Ali, također smo primili brojne nagrade i pohvale od strane medija i naše konkurencije.

Martin Grđan – SEO expert

Martin Grđan – SEO expert

Ja sam vaš ALL-IN-ONE čovjek pa ne tražite dalje.

Specijaliziran za ubojito osvajanje tržišta i stvaranje novih kupaca za vaše poslovanje, brzo i učinkovito.

Kako biti prvi na Googleu? To je pitanje na koje svi žele znati odgovor. Svi žele biti prvi, jer prvi rezultat nosi najveći broj posjeta na web stranici.

A posljedično tome, i najveći broj prodaja proizvoda ili usluga koji su oglašeni na njoj. Tu na scenu stupamo mi, tim specijaliziranih stručnjaka za Digitalni Marketing.

SPECIJALNOST
ONSITE/OFFSITE SEO
95%
WEB DIZAJN
80%
PPC/SEM OGLAŠAVANJE
89%

Google is My Friend!

Tražilice često mijenjaju načine na koje rangiraju vaš sadržaj. Ako ste za traženi pojam jučer bili na prvoj stranici SERP-a, ne znači da i sutra tu morate biti. Zato je bitno na vrijeme pratiti sve promjene i reagirati brže od konkurencije.

Ako nisi prvi…onda si zadnji…

SEO-SERP rast

SEO-SERP rast / Martin Grđan

Sharing is caring!

Nazovite nas