Seo optimizacija i kako stići na prvu stranicu Google-a, therefore.

SMANJITE TROŠKOVE
Kako povećati prihode i prisutnost u Dentalnom turizmu

Kako biti prvi na Googleu? To je pitanje na koje svi žele znati odgovor. Svi žele biti prvi, jer prvi rezultat nosi najveći broj posjeta na web stranici. A posljedično tome i povećani broj pacijenata za stomatološke usluge koji su oglašeni na njoj.

Kako na prvu stranicu googla

Dentalni turizam

Ne gubite više vrijeme na raznorazne seminare ili kupovinu upita koje dijelite s ostalim klinikama.
Smanjite troškove oglašavanja putem organskih upita! Nudimo Vam konkretna rješenja uz brze rezultate.
dr.med.dent. Ivo Gašparac photo

dr.med.dent. Ivo Gašparac

Stomatološka poliklinika Gašparac
Ekipa mi je svojim umjećem u svega nekoliko mjeseci povećala broj stranih i domaćih pacijenata drastično. Toplo preporučam svim svojim kolegama.
Višegodišnja praksa u oglašavanju dentalnog turizma

Imate vrhunsku stomatološku ordinaciju, hrpu zaposlenih, troškovi samo rastu, a broj pacijenata je i dalje isti ili u padu? Čini Vam se da vas konkurencija stiže ili gazi?

 

Tada ste došli na pravu adresu.

 

Nudimo Vam konkretna marketinška rješenja kako iz naizgled bezizlazne situacije izaći kao pobjednik.

Pozicija optimizirane stranice za Hrvatsku
Pozicija optimizirane stranice za Hrvatsku
Pozicija optimizirane stranice za Hrvatsku
Prvi koraci na putu do vrha
Naš fokus u ovom konkretnom slučaju bio je usmjeren na pozicioniranje među prvih pet rezultata na Google tražilici kod većih relevantnih upita unutar poslovne branše.

Uloga optimizacije za tražilice jest osigurati što više relevantnih organskih posjeta s Google tražilice. Organske posjete s Googlea zapravo su posjete s najvećih stupnjem konverzije za kupce proizvoda ili usluga.

Kako na prvu stranicu Google?

Organske posjete - konverzije
85%
Plaćeni oglasi - Display - konverzije
45%
Plaćeni oglasi - Search - konverzije
32%
Offsite Link Bulding
Izgradnja backlinkova spada u tzv. off page optimizaciju web stranice što znači da su backlinkovi svi linkovi koji s drugih stranica vode na vašu.
Google voli kada na vašu stranicu promet dolazi s drugih web stranica. Međutim, promet s Jutarnjeg koji je “jača” stranica Google ne vrednuje jednako kao promet s “no name” bloga, iako solidno čitanoga. Stoga, koristimo samo “jake domene” za izgradnju backlinkova.

Kako na prvu stranicu Google?

digital marketing

Super Landing stranica koja prodaje
Onsite SEO
Kvalitetni tekstovi dovoljne dužine, s prirodno unesenim ključnim riječima, naslovima koji su vizualno i sadržajno dobro istaknuti, internim linkovima. I optimizirane slike jasno će dati do znanja Googleu da znate svoj posao.
Landing stranicu ne stvaramo za Google, nego za publiku, tj. potencijalne kupce/klijente.

Svaki dio teksta ili slike smo s razlogom pozicionirali na određeni dio stranice i pratili interakciju posjetitelja. Kada smo ustvrdili dobro pozicionirane elemente, sve kampanje mogu krenuti u punom zamahu.

Online marketing – Internet oglašavanje
Na oglašavanje, kao način komuniciranja vrijednosti proizvoda i/ili usluga treba gledati kao na neophodan dio uspješnosti poslovnog poduhvata!  U današnje vrijeme kada se većina populacije u svijetu informira putem Interneta, veoma je bitno uključiti se u taj fenomen i spoznati što više o istom, if so.

Kako na prvu stranicu Google

Kako Vam naš SEO tim može pomoći

Uživamo u prilagođavanju naših strategija kako bismo svakom klijentu ponudili najbolja rješenja koja vam digitalni marketing može ponuditi. Zasjednite na čelo svoje industrije!

Onsite SEO

Analiziramo strukturu vaše web-lokacije, unutarnju arhitekturu i ostale ključne elemente koji se prate.

Penalty Recovery

Naš tim SEO konzultanata ima puno iskustva u revizijama backlinkova i pregledu backlink profila.

Tehnički SEO Audit

Poznati smo unutar industrije zbog naših tehničkih mogućnosti i modernih softwarea koje koristimo.

Infografički sadržaj

Naš tim kreativaca, dizajnera i developera radi zajedno s našim timovima za SEO i sadržaj kako bi oživjeli vaš vizualnni sadržaj.

Media Promotion

Dok su tražilice još uvijek u povojima u razumijevanju i korištenju algoritamskih društvenih signala.

Izvještaji & Analize

Mi volimo podatke i pružamo mjesečne izvještaje o vidljivosti, analizi, konverzijama i prihodima.

Zašto izabrati online oglašavanje?
Therefore, Online oglašavanje je jedan od najučinkovitijih načina za organizacije svih veličina koji se koristi u svrhu proširenja poslovne mreže i dosega, pronalaženja novih kupaca i novih načina da se ostvare prihodi. And, Online oglašavanje uključuje: e-mail marketing, marketing pretraživača (search engine marketing – SEM), oglašavnje putem društvenih mreža,display oglašavanje (web banneri), mobilni marketing, if so.

If so, SEM predstavlja oblik internet oglašavanja koji uključuje promociju web-stranica kroz povećanje njihove vidljivosti u stranicama s rezultatima pretraživača. I to prvenstveno kroz plaćeno oglašavanje. Therefore, to je metoda oglašavanja koja je usmjerena na plaćene oglase zato se i nazivaju “plaćenim pretraživačima” (paid search ads) ili “cijena po kliku” (pay-per-click ili PPC). Platforme koje se najčešće koriste za ovu vrstu oglašavanja su: Google AdWords, BingAds, te Yahoo SearchAds, if so.

Digitalni marketing u Hrvatskoj

Na kraju, Display oglašavanje je oglašavanje u okviru web-stranica i odnosi se na online oglašavanje koje uključuje banner oglase, a za razliku od oglasa koji se baziraju na tekstu/poruci potencijalnim kupcima, ovi oglasi se oslanjaju na elemente kao što su slike, audio i video komunikacija reklamne poruke, ponajviše. Zbog toga, Mobilni marketing podrazumijeva slanje reklamnih poruka putem mobilnih uređaja, kao što je mobitel. Štoviše, to podrazumijeva marketinške aktivnosti koje se provode kroz sveprisutne mreže na koju su potrošači neprestano povezani pomoću osobnog mobilnog uređaja, if so.

Što naše klijente zanima
 • Svi žele biti na vrhu rezultata pretraživanja, ali morate zaslužiti da budete tamo. Mi znamo kako.
 • Blisko surađujemo s vama kako bismo razumjeli vaše jedinstvene izazove i ciljeve poslovanja.
 • Stvaranje privlačnog i vrijednog sadržaja, kako na lsamoj web stranici, tako i distribuiranja putem raznih mrežnih kanala oglašavanja.
 • Komunicirajte sa ciljanom skupinom sa velikim spektrom digitalnih oglasnih prostora.
 • Kako bi se moglo što bolje ciljati relevantne korisnike, naš sustav omogućuje nekoliko segmenata koji se mogu koristiti za kvalitetno ciljanje.
 • Online oglašavanje je odlična strategija za upoznavanje potencijalnih kupaca sa proizvodom i/ili uslugom, odličan način da prezentirate brend.
Kamen temeljac kvalitetne optimizacije su ključne riječi

Marketinškim riječnikom, optimizacija ključnih riječi i njihovo pravilno korištenje ključ su uspješne on site SEO optimizacije.

I, naravno, VRIJEME. Ako izuzmemo ljudski faktor pogreške i sve je savršeno napravljeno prateći protokole visokog rangiranja ključnih riječi, sve što preostaje je čekati da Google počne uzimati u obzir izmjene ili nadopune kako bi vaši rezultati skočili u organskom pretraživanju.

Pozicija optimizirane stranice za Hrvatsku
Pozicija optimizirane stranice za Hrvatsku
Top pozicije ključnih riječi za strana tržišta
Top pozicije ključnih riječi za strana tržišta
Odaberite paket koji Vam najviše odgovara

Uživamo u prilagođavanju naših strategija kako bismo svakom klijentu ponudili najbolja rješenja koja vode na top pozicije u industriji.

For instance

Above all, uživamo u prilagođavanju naših strategija kako bismo svakom klijentu ponudili najbolja rješenja if so, koja vode na top pozicije u industriji, for instance.

Basic

kn
3500
mjesečno
 • 5 Kampanja
 • do 30 Keyworda
 • 5 Social Media Review-ova
 • 1 BESPLATNA Optimizacija stranice
 • 24/7 podrška

Pro

kn
6500
mjesečno
 • 10 Kampanja
 • 100 Keyworda
 • 15 Social Media Review-ova
 • 3 BESPLATNE Optimizacije stranice
 • 24/7 podrška

ULTRA

kn
10000
mjesečno
 • 25 Kampanja
 • do 300 Keyworda
 • 25 Social Media Review-ova
 • 5 BESPLATNIH Optimizacija stranice
 • 24/7 podrška
BESPLATNA SEO Analiza Vaše stranice

Budite na vrhu i ostvarite više prometa na Vašu web stranicu
Sljedeće usluge objašnjavaju kako pristupamo SEO-u za niz uobičajenih namjena:
 • Ako Google ne može pretražiti vašu stranicu tada ju neće niti rangirati – ali to ne znači da treba izbjegavati upotrebu skripti.
 • Za tvrtke koje prodaju proizvode online i poboljšavaju poziciju proizvoda u rezultatima pretraživanja.
 • Ako ulažete u novu web stranicu, važno je osigurati da je ona optimizirana kako bi uspjela u rezultatima pretraživanja.

Sharing is caring!

Nazovite nas